2011. Început de sezon.

Dupa revelionul petrecut la schi in Bansko, eu m-am cam inchis in casa vreo doua luni. Baza, in schimb, a profitat de iarna si a facut doua ture interesante cu Florin (Albisoara Crucii si Hornul din Peretele Costilei). Poate candva vom apuca sa sa scriem si despre astea... Pana atunci, sunt postate cateva poze pe facebook.

Apoi, cam asa a inceput sezonul de mers la munte pentru mine...

***

Culmea Bratocea (Ciucas) - 21 februarie

O plimbare de o zi in Ciucas pe culmea Bratocea (noi doi si Florin).
In poze - peisaj superb de iarna, in realitate - frig, vant si inotat prin zapada :)

***

Basarbovo - 13 martie

Escalada la Basarbovo - prima iesire la stanca anul acesta, din nou cu Florin. Usor, usor incep sa ma dezmortesc dupa ultimele luni de lenevit.


***

Tentativa pe Valea Poienii (Bucegi) - 19 martie

Planuim si o tura mai serioasa la munte: Valea Poienii. Eu imi fac iluzii ca e suficienta zapada incat sa fie acoperite saritorile si ca tura va fi o plimbare la deal pe o panta de zapada... Ajungem la intrarea in vale putin cam tarziu, afara ploua si pe vale aproape ca nu-i deloc zapada - ca de', iarna asta n-a prea nins pana in martie.
Baza urca prima saritoare (care probabil ar fi fost si cel mai dificil obstacol de pe vale), eu incerc sa urc dar renunt pe la jumatate cu mainile inghetate bocna. Intre timp, ploaia s-a transformat in ninsoare iar noi suntem prea uzi pentru a continua la deal.


***

Tabachka - 26 martie

Urmeaza o zi de escalada la Tabachka cu Silvia si Catalin. Eu sper ca a venit in sfarsit primavara. Dar se pare ca sunt in minoritate ;)


***

Tabachka - 9 aprilie

Din nou, Tabachka. Eram initial reticenta in a veni aici, dar trebuie sa recunosc ca este mult mai frumos decat la Basarbovo. Si trasee sunt destule...

Niciun comentariu:

ATENȚIE !!!

Unele activități prezentate aici implică risc serios de accidentare gravă sau chiar fatală.

Este important de reținut că:
  • Abordarea anumitor trasee prezentate aici poate fi foarte diferită de cea obișnuită, un motiv foarte serios de a trata cu rezervă informațiile prezentate.
  • Condițiile în care un traseu se găsește (împreună cu riscurile asociate!) pot fi foarte diferite față de cum au fost ele găsite la un moment dat.

În consecință:
  • NU ne putem asuma nicio răspundere în caz că informațiile prezentate aici sunt greșite, inexacte sau depășite.
  • NU ne asumăm nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a oricăror materiale prezentate aici.
  • Folosirea oricăror informații sau idei prezentate aici se face integral pe propria răspundere.